Så nära juuuuh!

Publicerad 2012-03-29 23:51:09 i Vardagen,

Måndagen den 16:e april kommer jag att göra min första praktikdag i Essen,Tyskland. Den kvällen kommer även mitt aboluta favoritband, Anti-Flag, spela i Oberhausen, bara 16 minuter från mitt boende enligt google!!!
Titta bara:
.
Men att gå på punkkonsert i Tyskland helt själv kanske man inte ska göra... Eller?
Kan man det kanske? Nää.. eller JO! Eller!?!?
.
Bild från när jag och Maria var på deras konsert i Stockholm hösten 2009! Det är jättelänge sen nu ju, dags igen ;D
Fotad av Maria Davidsson
http://maria-davidsson.blogspot.se

VÅR VÅR VÅR

Publicerad 2012-03-24 15:59:01 i Vardagen,

Ingen kan väl ha missat att det är helt jäkla underbart väder ute?
.
Dagarna går så otroligt fort nu, och det är inte mig emot! Igår var det bara tre veckor kvar tills jag far till Tyskland!

UKM Storfors -12

Publicerad 2012-03-18 15:32:34 i Vardagen,

Igår var det äntligen dags för UKM festivalen här i Storfors, något som jag och en grupp med grymt engagerade ungdomar har jobbat med hela våren.
.
Det blev verkligen jättebra tillslut, trotts att vi inte kunde hålla till i den lokalen som var tänkt från början.
På scenen var det många duktiga ungdomar som spelade/sjöng och trollade och flera duktiga konstnärer visade upp sin konst och sitt hantverk..
.
Fyra scenbidrag och 7 konstbidrag, samanlagt 20 personer, gick vidare till länsfestivalen i Torsby. Tyvärr kommer inte jag ha möjlighet att följa med dit.
.
Fast det jag vill komma fram till här är att jag är sjukt nöjd över kvällen och hur den blev tillslut. Utan vår lilla arbetsgrupp hade det inte kunnat blivit så bra som jag vågar säga att det blev :)
Trots att det ska bli skönt att inte behöva tänka på det här något mer nu på ett tag, så känner jag att jag verkligen skulle kunna göra det igen!
.
En bild från när vi testade ljuset under dagen. Min kamera vandrade runt under kvällen eftersom jag inte hade tid att fota, ska kolla igenom bilderna sen och se om det blev några bra :)

SÅ FULLT UPP!!!

Publicerad 2012-03-13 18:33:38 i Vardagen,

Hej! Jag har galet mycket att göra just nu. Nu på lördagen är det äntligen dags för UKM-festivalen här i Storfors och det är mycket som ska göras nu den här sista veckan.
Men det är kul!
.
Fast den största anledningen till att jag offrar min just nu väldigt dyrbara tid till att skriva ett blogginlägg är för att berätta att:
*trumvirvel*
.
DET ÄR BARA EN MÅNAD KVAR TILL TYSKLAND!
Japp, det stämmer! En månad kvar tills jag åker till Tyskland på praktik i tre veckor och därefter Österrike en vecka för ett energiprojekt. Längtar så att det gör ont i magen ;)
.
Ni får en liten bild som jag fotade i helgen, var faktiskt i Branäs och åkte längdskidor, men det har jag inte haft tid till att berätta, för jag har som sagt fullt upp! Åkte i alla fall över 2,5 mil sammanlagt. Just so you know liksom!

Ja, jag lever - men bara nästan...

Publicerad 2012-03-07 20:51:39 i Vardagen,

Nu var det mycket länge sen jag gjorde ett inlägg här, så ja tänkte att det kan vara dags att slänga upp en appdatering så att ni ser att jag fortfarande lever.
Anledningen till denna dåliga uppdatering är att jag helt enkelt inte haft tid! Jag har fullt upp med skola, extra jobb, "prakitk" på tisdag, träningar och att planera UKM. Detta kommer ju lätt att bli min död!
.
Detta är vad jag håller på med på tisdagarna. Det är så kul så ja vet inte riktigt vart ja ska ta vägen! :D

Om

Min profilbild

Emma

Så vem är jag då? Jo, en lättimponerad 20-åring från de Värmländska skogarna, nu boende i Skara! .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela