Färdigpackat

Publicerad 2013-10-24 19:59:36 i Allmänt,

Nu är väskan färdigpackad, biljetterna framlagda och jag är redo! Imorgon bitti flyger jag till London för att hälsa på min fina Maria :) så spännande!

Kjol

Publicerad 2013-10-22 18:20:57 i Allmänt,

Två halvdåliga mobilbilder på min kjol. Eller ja, en modeteckning och en sy-bild. Bilder på hela kjolen kommer när jag lyckats få bra bild på den!
 

Urval av tårtor

Publicerad 2013-10-02 13:51:16 i I bakartagen,

Jag är grymt sjuk. I två dagar har jag gått runt i en dimma av huvud- och muskelvärk. Det mest ambitiösa jag gjort är att måla naglarna. 
 
Nu har jag orkat starta datorn i alla fall, och eftersom jag inte gör något spännande för tillfället tänkte jag sänga upp några utvalda bilder på de senaste tårtorna jag gjort. Lite för att fylla bloggen, och för att jag faktiskt tycker att vissa av dom är ganska fina ^^ enjoooy
 
 
Marsipan- och sugarpastetårta. En med vaniljkräm, jordgubbar och grädde, den andra med choklad- och jordgubbsmousse. Om jag minns rätt!
 

Tre tårtor, en gräddtårta och två med marsipan. 
 
Första försöket att täcka tårtan med glassyr. Bakad med två satser tårtbottnar för att få höjden.
 
De senaste, och enligt mig de finaste! Den vita är fylld med hallonmousse, vit chokladmousse och citronkräm. Den bruna med jordgubbs- och chokladmousse samt jordbubbar.
 
 
För övrigt bakar jag alla tårtbottnar själv, tycker de blir bäst då. Och jag kan sitta väldigt länge när jag dekorerar. Jag har köpt mig en snurrbricka från ikea(syns på bilden ovanför) som jag använder mig av, Det underlättar sjukt mycket att kunna snurra runt tårtan både när man lägger på fyllningen och dekorerar. Ett tips!
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Emma

Så vem är jag då? Jo, en lättimponerad 20-åring från de Värmländska skogarna, nu boende i Skara! .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela